obavijest

Nova E-knjižara s knjigama na hrvatskom jeziku


vrijeme: 25.04.2016.
mjesto: E-knjiga

Početkom 2016. godine pokrenuta je nova e-knjižara www.eknjiga.hr s ponudom e-knjiga na hrvatskom jeziku s preko 1000 naslova. Eknjiga.hr ima bogatu i raznovrsnu ponudu iz raznih područja (beletristika, popularna psihologija, publicistika, lektira...) među kojima se nalaze neki od najvećih i najnovijih hitova.
 
Eknjiga.hr je jedina e-knjižara u Hrvatskoj koja nudi izbor čitanja putem vlastitih aplikacija za Android, iOS i PC uređaje.
Po prvi puta postoji mogućnost dijeljenja informacija i dojmova putem društvenih mreža o knjizi koju čitate. Dodavanje bilješki, napomena, oznaka, razni načini čitanja i pregleda, samo su neke od prednosti čitanja putem  ove aplikacije.

Na www.eknjiga.hr pretraživanje po katalogu je vrlo jednostavno - po autoru, godini, naslovu, cijeni, izdavaču, području.

Također, prije kupnje, možete pogledati unutar e-knjige nekoliko početnih stranica da vidite zanima li vas sadržaj, a njih  možete podijeliti s prijateljima putem maila ili društvenih mreža.
Prednosti e-knjiga ima puno - jednostavno i lako, putem eknjiga.hr  možete kreirati vlastitu biblioteku koja će trajati zauvijek, bez zauzimanja prostora u vašem domu. Vaša biblioteka je uvijek uz vas, dostupna iz bilo kojeg dijela svijeta u bilo koje vrijeme. A i ne manje bitna prednost je niža cijena e-knjiga u odnosu na tiskana izdanja. Sve što je potrebno za kupnju je izrada korisničkog računa na www.eknjiga.hr koji se može koristiti na čak pet uređaja. Nakon što su knjige preuzete u aplikaciji, čitati možete i bez povezivanja na internet.

Linkovi:
                web: www.eknjiga.hr
                iOS aplikacija: iOS 
                Android aplikacija: Android
                Facebook stranica: https://www.facebook.com/eknjigahr-1058501537524147/
 

(L.V., 25.04.2016)