Preskočite na glavni sadržaj

Diplomska predstava 33. generacije škole glume Ri Teatra

U subotu, 2. lipnja, u 20,30 sati, te u nedjelju, 3. lipnja , u 20,30 sati, u Kulturnom centru Kalvarija bit će izvedena diplomska predstava 33. generacije škole glume naziva 'Kad bi samo…'.
vrijeme: 03.06.2018. 20,30 h
mjesto: Rijeka, Kulturni centar Kalvarija, Kalvarija 8
url: http://www.ri-teatar.hr/
Predstava je nastala tijekom dvomjesečnih proba. Metodom grupne improvizacije na određenu temu, mjesto radnje ili čak i samu ideju su, uz pomoć redatelja Bojana Lakoša i asistenciju Mie Marošević i Luke Dukića, polaznici smišljali na samoj sceni.

 

Pratimo priču 4 glavna lika koji imaju svaki svoj (za njih najveći) problem: ljubavni, obiteljski, problem sa prljavim ulicama i problem anonimnosti. Igrom slučaja upadaju u paraleni svijet u kojem je sve naizgled idealno……, ali u konačnici ne ispada baš tako savršeno.

 

Ovom predstavom ujedno završava 33. generacija škole glume Ri Teatra, koja je tijekom protekla 4 mjeseca u vikend radionicama uvježbavala razne glumačke tehnike te se pripremala za nastavak rada na predstavama u Ri Teatru.

 

U predstavi sudjeluju:  Marija Kučan, Anita Kos, Goran Bunić, Nana Spadoni, Katia Kuharić, Luka Šegota, Dragan Kukić, Sara Kišićek, Lucija Močinić, Anđela Ferrari-Latus, Tomislav Dasović, Hana Vrbanić I Ana Barešić

 

Redatelj predstave (ujedno i voditelj škole glume): Bojan Lakoš

Asistenti režije: Mia Maria Marošević  Luka Dukić

Tehničko vodstvo (ton i rasvjeta): Igor Kondić

 

34. generacija škole glume Ri Teatra (za starije od 17 godina) počinje s radom početkom listopada 2018., a upisi su tijekom rujna 2018. u Kulturnom centru Kalvarija, Rijeka.