Preskočite na glavni sadržaj

Poznata su prva imena 5. SuperUho Festivala

Najavljeno je prvih šest imena koja će nastupiti na SuperUho Festivalu u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza 2018., a to su: Turbojugend, !!!, Earthless, Blue Hawaii, NLV i Them Moose Rush.
vrijeme: 06.08.2018.
mjesto: Primošten
url: https://www.facebook.com/SuperUho.Festival/
 

Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene.
 

Opširnije o programu…


Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo ovogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa SuperUho za iduću godinu najavljuje njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već  4. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati.


Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 90 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 310 kuna, a navedene cijene vrijedit će do 18.4.