projekcija

12. Oscar revija u multipleksima Cinestar


vrijeme: 21.01.2016. - 31.01.2016.

Reviju najprestižnijih filmskih ostvarenja u CineStar kinima možete pratiti od 21. do 31. siječnja na 12. Oscar reviji, uz izbor od 15 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti, koji će kroz desetak dana, biti prikazani u multipleksima CineStar (Zagreb, Arena Imax, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Varaždin, Vukovar, Rijeka, Dubrovnik, Mostar i Bihać).

Izvanredna filmska ostvarenja na velikim platnima kina s pet zvjezdica posjetitelji će imati prilike pogledati među prvima u svijetu. U sklopu revije premijerno će biti prikazani filmovi poput  „Povratnik“, „Soba“, „Joy“ i „Dankinja“, koji čine tek dio remek-djela sedme umjetnosti koja su već i samom nominacijom za zlatni kipić potvrdila kako se radi o iznimnim filmskim ostvarenjima.
 
Oscar revija će, kako i priliči, započeti spektakularnim red carpet otvaranjem filma 'Povratnik' koji se već spominje kao najveći favorit ovogodišnjih nagrada. MasterCard i CineStar su za sve posjetitelje pripremili i posebnu pogodnost: kupite li ulaznice za 2D projekcije filmova Oscar revije MasterCard ili Maestro karticama na blagajnama CineStara uz svaku kupljenu ulaznicu dobit ćete još jednu gratis. Medijski partner projekta je CineStar TV Channels koji će emitiranjem ekskluzivnih materijala snimljenih „iza kamere“ nominiranih filmova dodatno će zagrijavati Oscar atmosferu.
 
A ususret svečanoj dodjeli Oscara, Vip i Bnet Videoteka vam ekskluzivno donose više od dvadeset i pet filmskih naslova koji su nagrađeni Oscarom za samo 5 kuna po naslovu. Tako će se na popisu filmova koje morate pogledati, u terminu od 21. siječnja do 28. veljače, pronaći poznati filmski naslovi nagrađeni prestižnom nagradom Oscar poput prošlogodišnjeg dobitnika Igra oponašanja; U dobru i zlu, Zero Dark Thirty, 12 godina ropstva, Prljavi ples, Sve o mojoj majci, Ples s vukovima, Aviator, Babel, Milijunaš s ulice, Panov labirint, Kraljica, Vozeći gospođicu Daisy, ali i i mnogi drugi.
 

(R.P.B., 18.01.2016)