Preskočite na glavni sadržaj

Kanadski komičarski fenomen Russell Peters u svibnju u Lisinskom

Kanadski komičarski fenomen Russell Peters, prvi komičar koji je dobio vlastiti stand up special na Netflixu, u sklopu svoje aktualne svjetske turneje posjetit će i Zagreb, gdje će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 26. svibnja po prvi puta nastupiti pred hrvatskom publikom.
vrijeme: 26.05.2018.
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog
url: http://www.lisinski.hr
 

Komičar za čije se nastupe uvijek traži karta više - dosad je pet puta rasprodao londonsku O2 Arenu kapaciteta 20 tisuća sjedaćih mjesta - Peters se live nastupima vratio nakon što je nekoliko godina bio izvan pozornice snimajući svoj stand up special "Almost Famous" za Netflix.

 

U međuvremenu je producirao i glumio u vlastitoj komičnoj drami "The Indian Detective", koja će se u prosincu globalno emitirati na Netflixu, a pojavljuje se i u još neobjavljenim filmovima "The Clapper", "Supercon" i "Public Schooled".

 

Komičar čiji je zaštitni znak interakcija s publikom, aktualnom turnejom pod nazivom "Deported" promovira svoj najnoviji stand up show s potpuno novim materijalom stvaranim tijekom nekoliko godina u klubovima diljem Amerike.

 

Turneja je krenula iz Australije, a planirani su nastupi u Singapuru, Irskoj, Norveškoj, Kuvajtu, Kanadi, Južnoj Africi i mnogim drugim zemljama. Na posljednjoj turneji obuhvatio je 26 zemalja, nastupio više od 200 puta, pred više od 300 tisuća obožavatelja.

 

"Svjetska turneja 'Deported' odvest će Russella Petersa diljem svijeta i trajat će do duboko u 2019. godinu. Tim više Hrvati su privilegirani što će u subotu 26. svibnja u Lisinskome među prvima pogledati tog komičara svjetskoga glasa", poručuje organizator Aquarius Records. (Hina)