radionica, kolonija

Masterclass akrobatike u Splitu s kompanijom Okidoki


vrijeme: 07.11.2015. - 08.11.2015.18 h
mjesto: Split; HALA 100 (zgrada stare Slobodne Dalmacije), Hrvatske ratne mornarice 4

ROOM 100 organizira vikend radionicu akrobatike s Okidoki kompanijom koja će se održati 7. i 8. studenog, u HALI 100. Ovaj masterclass akrobatike namijenjena je iskusnim cirkuskim i plesnim umjetnicima, gimnastičarima te ljubiteljima crossfita, parkoura i streetworkouta koji žele proširiti svoja znanja i iskustva u akrobatici. Radionica je prilagođena i početnicima koji će proći kroz osnove akrobatike i jednostavnije vježbe.

Jedinstvena je to prilika za intenzivno druženje sa svjetskom klasom akrobata i stjecanja novih znanja o handstandovima, onehandstandovima, handstandovima na stickovima, raznim škorpijama i izdržajima snage i fleksibilnosti, akrobatici u parovima te radu sa cyr wheelom (jednostruko kolo).

Okidoki kompaniju čine tri akrobata - Valia Beauvieux, Ethan Law i Jonathan Moss - školovani na cirkuskim akademijama u Belgiji, Francuskoj i Švedskoj, nositelji ti tule laureata "Circus Next" projekta (Valia s kompanijom "Sisters"), pobjednici Young Stage Festivala (Ethan), predavači na londonskoj i pariškoj  cirkuskoj akademiji (Jonathan i Valia), i izvođači u suvremenim cirkuskim predstavama i showovima na svim kontinentima...

Raspored:
7.11. 15:00 -  18:00
8.11. 15:00 -  18:00
Lokacija:  HALA 100
(Hrvatske ratne mornarice 4, zgrada stare Slobodne Dalmacije)

Cijena radionice je 150 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen. Popust za grupe polaznika.

Projekt se realizira u partnerstvu s Judinim drvom i Design hostelom Goli+Bosi te uz potporu Zaklade „Kultura nova“ i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.


 

(R.P.B., 03.11.2015)