natječaj, rezidencijalni program

Cirkobalkana traži umjetnike za rezidencijalni program


prijava: 10.8..
mjesto: Zagreb i Beograd

Pozivaju se izvedbeni umjetnici/ce (s područja cirkusa, plesa, fizičkog teatra, performansa...) s adresom u nekoj od zemalja JI Europe, da se prijave na sudjelovanje u rezidencijalnom programu projekta Cirkobalkana.

Rezidencijalni program Cirkobalkane odvijati će se u cirkuskom šatoru u Zagrebu od 24. 8. do 3.9. 2015. i u Beogradu od 26.9. do 3. 10. 2015., a cilj mu je suradnja cirkuskih i ostalih zainteresiranih izvedbenih umjetnika s područja Jugoistočne Europe s cirkuskim umjetnicima francuske cirkuske trupe My!Laika, Cirkusfere iz Srbije i Cirkorame iz Hrvatske, na izvedbenom istraživanju i kreiranju zajedničke cirkuske predstave čiji će „rad u nastajanju„ biti prezentiran u javnosti u Zagrebu 3.9., a premijerna izvedba planirana je početkom listopada/oktobra- krajem Cirkobalkane u Beogradu.

U prijavi je potrebno napisati:
Ime i prezime, dob, kontakt telefon i e mail, nekoliko rečenica koje opisuju vašu motivaciju za ulazak u ovaj projekt,  vaše prethodno izvedbeno iskustvo i izvedbene vještine. Prijavi je potrebno priložiti  CV i linkove na vaše izvedbe ili fotografije/kratki video izvedbi (nije nužno).

Krajnji rok za prijave je 10.8.2015. do 23:55.

Uvjet sudjelovanja jest da prijavljene osobe mogu boraviti u Zagrebu i Beogradu tijekom cijelog navedenog perioda rezidencije te da posjeduju izvedbeno iskustvo.

Prijavljeni će o rezultatima biti obaviješteni do 13. 8. 2015.

Cirkobalkana projekt nadoknađuje putne troškove, prehranu i omogućava smještaj oko cirkuskog šatora.

Ako ste željni kreativnog rada na suvremeni cirkuski način prijavite se na: cirkobalkana@gmail.com

Sve informacije vezane uz projekt Cirkobalkana pratite na: www.cirkobalkana.org, i www.facebook.com/cirkobalkana(D.H.F., 10.08.2015)

Tagovi: cirkus