natječaj, rezidencijalni program

Cirkobalkana traži umjetnike za rezidencijalni programPozivaju se izvedbeni umjetnici/ce (s područja  cirkusa, plesa,  fizičkog teatra, performansa...) s adresom u nekoj od zemalja jugoistočne Europe, da se prijave na sudjelovanje u rezidencijalnom programu projekta Cirkobalkana. Rok za prijavu je 10. kolovoza.

Rezidencijalni program Cirkobalkane odvijati de se u  cirkuskom šatoru u Zagrebu od 24. kolovoza do 3.rujna i u Beogradu od 26. rujna do 3. listopada, a cilj mu je  suradnja cirkuskih i ostalih zainteresiranih izvedbenih umjetnika s područja JI Europe s cirkuskim umjetnicima francuske cirkuske trupe My!Laika, Cirkusfere iz Srbije i Cirkorame iz Hrvatske, na izvedbenom istraživanju i kreiranju zajedničke cirkuske predstave čiji će 'rad u nastajanju' biti prezentiran u javnosti u Zagrebu 3.rujna, a premijerna izvedba planirana je početkom listopada, u Beogradu.
 
U prijavi je potrebno napisati: Ime i prezime, dob, kontakt telefon i e mail, nekoliko rečenica koje opisuju vašu motivaciju za ulazak u ovaj projekt,  ukratko (ako je mogude) opisati vaše prethodno izvedbeno iskustvo i vaše izvedbene vještine, priložiti CV, slobodno priložite linkove na vaše izvedbe ili fotografije/kratki video vaših izvedbi (nije nužno).

Krajnji rok za prijave je 10. kolovoza, do 23:55. Uvjet sudjelovanja jest da prijavljene osobe mogu boraviti u Zagrebu i Beogradu tijekom cijelog  navedenog perioda rezidencije te da posjeduju izvedbeno iskustvo. Prijavljeni de o rezultatima biti obaviješteni do 13. 8. 2015.

Cirkobalkana projekt nadoknađuje putne troškove, prehranu i omogućava smještaj oko cirkuskog šatora. Ako ste željni kreativnog rada na suvremeni cirkuski način prijavite se na: cirkobalkana@gmail.com

(M.K., 22.07.2015)

Tagovi: cirkobalkana