Preskočite na glavni sadržaj

Audicija za članove Festivalskog orkestra KotorArt-a

Audicija za članove Festivalskog orkestra KotorArt-a otvorena je za svirače gudačkih instrumenata diljem svijeta, starije od 18 godina, koji su zainteresirani za orkestarsko muziciranje.
prijava: 01.03.2017
mjesto: Kotor, Crna Gora
url: http://www.kotorart.me/FOKA
Kako bi prijava bila razmatrana potrebno je da do 1. ožujka 2017. godine pošalju popunjeni prijavni obrazac i video snimak na kojem se izvode dva djela u skladu s propozicijama. Predsjednik komisije za audiciju je Roman Simović, vrhunski violinist i koncert-majstor Londonskog simfonijskog orkestra.

Više informacija o video-audiciji i načinu prijave zainteresirani mogu pročitati na web stranici KotorArt-a: www.kotorart.me/FOKA.

Kao integralni dio muzičkog programa KotorArt-a, Don Brankovih dana muzike, u Kotoru se svakog ljeta proteklih dvanaest godina okupljaju perspektivni regionalni muzičari, koji formiraju Festivalski orkestar KotorArt-a.

Ovogodišnji Festival će ugostiti dvadesetoro gudača koji polože audiciju kao članove Festivalskog orkestra, a koji će u periodu od tri tjedna tijekom srpnja 2017. godine nastupati u okviru Festivala. Članovi orkestra imaju osiguran smještaj sa hranom, stipendiju za putne troškove i umjetničke honorare.

Međunarodni festival KotorArt, festival je od nacionalnog značaja za kulturu Crne Gore, koji se odvija svakog ljeta pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, Općine Kotor i UNESCO-a. 

https://www.facebook.com/kotorart