Preskočite na glavni sadržaj

Radionice Media Attack (radijska produkcija)

U sklopu projekta Media Attack No.2 održat će se niz radionica koje će polaznike/ce kroz teoriju i praksu osposobiti za samostalno kreiranje radijskog programa. Radionice Media Attacka će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 18 – 20 sati sati, od 28. studenog do 22. prosinca u knjižnici Pippilotta u sklopu Medike u Pierottijevoj 11. Prijave su otvorene do 28. studenog 2016.
vrijeme: 28.11.2016.
prijava: 28.11.2016
mjesto: USA
url: http://bruketa-zinic.com

Uz nužan i minimalan teorijski okvir radionice će biti fokusirane na praktičan rad s ciljem stvaranja sadržaja koji će se emitirati na radiju.
 
Radionice će se baviti idejama neprofitnog medija i medija zajednice, produkcijom novinarskog sadržaja i najučestalijih novinarskih formi (vijest i intervju), čitanjem vijesti i najava u eteru, te promocijom radijskih sadržaja putem društvenih mreža. U sklopu projekta sudionici će imati priliku odabrati teme svojih emisija te raditi na njima od faze ideje preko produkcije do promocije i emitiranja snimljenog sadržaja.
 
Cilj radionice je okupiti entuzijaste koji žele trajno doprinositi programu Radio Attacka temama kojima se inače bave, unaprijediti svoja novinarska znanja i vještine i postati stalnim dijelom radijskog tima i programa.
 
Prijave su otvorene do 28. studenog, prijavnica se nalazi na ovom LINK-u.
 
Radionice su besplatne za sve od 16 do 30 godina, za one nešto starije participacija iznosi 250 kuna (Plaćanja participacije su oslobođeni aktivni članovi AKC-a Attack).
 
Projekt provod AKC Attack u suradnji s udrugom Biro Radost uz potporu Grada Zagreba - Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport i zaklade Kultura nova.