Preskočite na glavni sadržaj

Eduzgraf - natječaj za prijavu studentskih radova

Eduzgraf poziva  sve zainteresirane studente preddiplomskih i diplomskih studija grafičkog dizajna, vizualnih komunikacija i srodnih disciplina da prijave svoje radove na natječaj za izlaganje čija je tema ove godine 'Društvene reprize'. Rok za prijavu je 5. studeni.
prijava: 05.11.2016
url: http://zgraf.hr
Cilj je natječaja poduprijeti i afirmirati mlade dizajnere i sagledati njihove radove komparativno s radovima profesionalnih dizajnera. Prijavljeni radovi bi primarno trebali biti novonastali odgovori koncipirani kao idejna rješenja na temu Zgrafa 12 “Društvene reprize”, no prijavite se mogu  i već realizirani radovi koji se bave istom problematikom. Radovi mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju i odnositi se na specifični segment vizualnih komunikacija (ilustracija, fotografija, tipografija) ili audio-vizualne medije.

Izložba će obuhvaćati radove/projekte nastale i/ili realizirane u razdoblju od 01.01.2013. godine do kraja zatvaranja natječaja. Autori/ice moraju biti studenti u momentu nastanka rada/projektne ideje. Radovi/projekti mogu biti izvedeni samostalno, kolektivno i pod mentorstvom. Rok za prijavu radova je 5. studeni.

Svi radovi prijavljuju se isključivo na e-mail adresu: eduzgraf@zgraf.hr.
Moguće je prijaviti do 3 rada/projekta, pojedinačno ili kao seriju (seriju sagledavamo kao jedan rad).Prijave na natječaj su bez kotizacije.

Selektirani radovi bit će, uz izložbenu prezentaciju u Laubi, uvršteni unutar dvojezičnog kataloga Zgrafa 12., te predstavljeni u sklopu službene internetske stranice www.zgraf.hr. Selekciju prijavljenih studentski radova za Temu “Društvene reprize” izvršit će Selekcijska komisija Zgrafa 12 koju sačinjavaju: Damir Bralić, Antonio Dolić,  Miranda Herceg, Mihaela Richter i Ana Tomić.
Nakon odabira radova za izlaganje kojeg će izvršiti Selekcijska komisija, Međunarodni žiri Zgrafa 12 odabrat će najbolji studentski rad/projekt kojemu će dodijeliti posebno priznanje Zgrafa 12.