Preskočite na glavni sadržaj

ZPA / Audicija za plesače i plesačice

Zagrebački plesni ansambl (ZPA) organizira audiciju za plesače i plesačice suvremenog plesa za sudjelovanje u novom projektu, te radi primanja novih plesača/ica u članstvo ansambla. Prijave se primaju do 20. rujna, a sama audicija održat će se od 26. do 30. rujna u prostorijama ZKM-a.
vrijeme: 26.09.2016.
prijava: 20.09.2016
mjesto: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
url: http://www.zagrebackiplesniansambl.hr/

ZPA rad na novom projektu u koreografiji Davida Hernandeza, američkog autora s belgijskom adresom, započinje u listopadu 2016.godine, te završava premijerom i repriznim izvedbama u studenom i prosincu. Plesači i/ili plesačice odabrane za rad na projektu, uzet će se u daljnje razmatranje za primanje u članstvo ansambla u 2017.godini.
 
Pozivamo zainteresirane plesače i plesačice školovane u području suvremenog plesa, koji smatraju da posjeduju visoku razinu izvedbeno-tehničke spreme da pošalju svoje prijave najkasnije do 20. rujna 2016. na adresu: petra.glad@zagrebackiplesniansambl.hr.
 
Prijave trebaju sadržavati:
*životopis
*fotografiju
*motivacijsko pismo
 
Audicija je ujedno i radionica za mlade plesače/ice koji se žele upoznati s radom spomenutog ansambla,  a sastoji se od tri dijela:
-   zagrijavanje kroz različite suvremene plesne tehnike
-   improvizacija/kompozicija
-   repertoar ZPA