Preskočite na glavni sadržaj

U Sisku počinje treći Star Film Fest

Od 1. do 3. rujna, u Sisku će se održati treće izdanje Star Film Festa, posvećenog mladim umjetnicima od 18 do 35 godina koji na festivalu imaju priliku pokazati svoje filmove. Svi sadržaji Star Film Festa za posjetitelje su besplatni!
vrijeme: 01.09.2016.
mjesto: Sisak
url: http://www.sfilmfest.com/

Ovogodišnje izdanje Star Film Festa prikazuje 40 filmova od njih 380 koji su se prijavili na festival. O najboljem će filmu odlučivati stručni žiri kojeg čine Daniel Rafaelić, Silvestar Kolbas, Tara Rosandić, Luka Rukavina i Damir Čučić.
 
Festival će se održati na lokacijama sisačkog Starog grada i Kazališta 21, a i ove godine je za posjetitelje organiziran prijevoz brodom na otvorenje festivala u utvrdi Stari grad (okupljanje je u 19h na šetnici ispod pizzerije Gema). Na otvorenju će biti prikazan Zvizdan, nagrađivani film redatelja i scenarista Dalibora Matanića.
 
Novost ovogodišnjeg Star Film Festa su dječje matineje, koje će za najmlađe zaljubljenike u film biti prikazivane u prijepodnevnim satima u Kazalištu 21, a na programu su filmovi serijala o Koku, Zagonetni dječak u režiji Dražena Žarkovića te Koko i duhovi u režiji Daniela Kušana.
 
Tu je i predavanje Duška Popovića o dječjem filmskom stvaralaštvu u funkciji javnog zdravstva, video radionice pod vodstvom Tea Vukšana, te po prvi put na festivalu radionica snimanja iz zraka, koju će voditi Tomislav Šebalj. 
 
Više informacija potražite na službenoj stranici.
 
Izvor: HAVC