natječaj, festival

Ohoho Festival – natječaj


vrijeme: 17.04.2014. - 19.04.2014.
prijava: 30.03.2014.
mjesto: Zagreb; AKC Medika, Pierrottijeva 11
organizator: Autonomni kulturni centar Attack

Od 17. do 19. travnja 2014., u prostoru AKC Medika u Zagrebu, održava se Ohoho Festival. Pozivaju se svi kreativci/kreativke da se do 30. ožujka prijave za sudjelovanje.

Tijekom tri dana festivala bit će postavljena masovna izložba i svi/e su pozvani/e da prilože svoje radove i sudjeluju u koncipiranju ovog vrlo underground spektakla. Primaju se stripovi, crteži, slike, plakati, šarotine... Natječaj nije koncipiran natjecateljski tako da ćemo izložiti što više radova možemo.

Kako je Ohoho niskobudžetni festival, nismo u mogućnosti pokriti sve troškove transporta, putnih troškova i u tom slučaju računamo na improvizaciju zainteresiranih autora/ica da nekako sami/e dostave svoje radove.

Ohoho! festival je niskobudžetni festival underground/ D.I.Y stripa i street arta. Cilj festivala je prvenstveno dati prostor umjetnicima/cama čiji se broj zadnjih godina povećava, za neometano izlaganje, ali i za razmjenu iskustava, edukaciju. Tri dana festivala ponuditi će različite aktivnosti kroz koje će umjetnici /ce biti u mogućnosti prezentirati svoj rad: radionice, burza stripova, grafiti jam, izložbe, projekcije filmova samo su neke od njih.

Svi zaineterisani/e – javite se na mail  ohohofest@gmail.com.

(I.P., 06.03.2014)