Preskočite na glavni sadržaj

Humanitarni koncert u kinu SC

Učenici Gimnazije Tituša Brezovačkog 18. ožujka 2016. će održati, sada već tradicionalan, deveti po redu humanitarni koncert u kinu Studentskog centra u Zagrebu. Čisti prihod od prodaje ulaznica i ove je godine namijenjen Kući sv. Josipa za nezbrinutu djecu iz Hrvatskog Leskovca. 
vrijeme: 18.03.2016.
mjesto: Zagreb, Kino Studentskog centra, Savska 25
url: http://www.gimnazija-osma-tbrezovackog-zg.skole.hr/

Upravo na blagdan sv. Josipa (19. ožujka) Gimnazija Tituša Brezovačkog obilježava Dan škole i to Danima otvorene nastave u sklopu kojih učenici pokazuju vlastitu kreativnost i sposobnosti kroz jednu od deset radionica. Humanitarni koncert organiziran je u sklopu glazbene i dramske radionice pod vodstvom profesorica Tine Cote i Marte Lukić i profesora Marka Karduma.

Ove školske godine u rujnu Gimnazija Tituša Brezovačkog obilježava 25 godinu osnutka. Zgrada škole u Habdelićevoj 1 izgrađena je prije 385 godine, kada su u nju bili smješteni siromašni učenici prve zagrebačke gimnazije na Katarinskom trgu što ju, uz 69 godina suvremenog školstva na toj adresi, čini jednom od najstarijih odgojno-obrazovnih ustanova u Zagrebu i Hrvatskoj.