Preskočite na glavni sadržaj

Split Spot Festival 2016. - prijave

Treće izdanje Split Spot Festivala, jedinog festivala glazbenih spotova u Hrvatskoj i jednog od rijetkih u svijetu, održat će se 27. i 28. svibnja u gradu pod Marjanom. Središnje mjesto ovog dvodnevnog susreta redatelja, glazbenika, predstavnika medija, filmske industrije i publike bit će Tvrđava Gripe gdje će se prikazati najbolji spotovi snimljeni protekle godine. Prijave se primaju do 1. travnja 2016. godine.
vrijeme: 27.05.2016.
prijava: 01.04.2016
mjesto: Split
url: http://www.splitspotfestival.com/

Kategorije u kojima će se dodijeliti nagrade su: najbolja režija, najbolja fotografija, najbolja montaža, animacija i vizualni efekti, najbolji debitant, nagrada publike.
 
Radovi se zaprimaju putem online formulara na službenoj web stranici festivala - www.splitspotfestival.com i to do 1. travnja 2016. godine. Za nagrade konkuriraju svi glazbeni spotovi premijerno prikazani u razdoblju od 1. svibnja 2015. do 1. travnja 2016. godine.
 
Vrte li se vaši spotovi još negdje osim na YouTubeu? A što je s velikim platnima? Split spot festival upravo prima prijave za svoje treće izdanje, ispunite formular i dat ćemo vam priliku da se vaš glazbeni uradak zavrti pred jedinim regionalnim festivalom za glazbene spotove. Prijave traju do 1. travnja.

Sve informacije možete dobiti na info@splitspotfestival.com.