Preskočite na glavni sadržaj

'PiČi!', nova tribina u Knjižnici Vladimira Nazora

U četvrtak, 25.2.2016. u 18 sati kreće 'PiČi' (piši i čitaj), novi projekt Knjižnice Vladimira Nazora i CeKaPe-a, u sklopu kojeg će se jednom mjesečno čitati tekstovi gostujućih autora. Gošća prvog izdanja tribine je književnica Ksenijom Kušec.
vrijeme: 25.02.2016. 18:00 sati
mjesto: London, UK
url: http://calvert22.org/
Ksenija Kušec objavila je pet knjiga, a njezine kratke priče, od kojih je većina nagrađena, sudjelovale su na brojnim književnim natječajima u regiji. Autorica je zbirke priča 'Reci mi sve' (2013.) i romana za djecu 'Janko i stroj za vrijeme' (2013.) i 'Prozirna Lili' (2015.), a prema njezinoj zbirci priča za djecu 'Priče iz Sunčeva sustava' (2010.) nastala je i kazališna predstava koja se izvodi u zagrebačkoj Tvornici lutaka. S posljednjom knjigom za odrasle, romanom 'Sobe' (2014.) čvrsto je pozicionirala svoje mjesto na hrvatskoj književnoj sceni i stekla brojnu čitateljsku publiku.
 
Nakon Ksenije Kušec, svoje tekstove moći će čitati i posjetitelj. Organizatori pozivaju zainteresirane da donesu svoje priče, pjesme, dijelove romana ili dramskog teksta i podijele ih s ostalim sudionicima. Cilj je, navodi se u najavi, da se "u prijateljskoj, poticajnoj atmosferi" razgovara o tekstovima, književnosti i pisanju.

Prvu tribinu moderira Sanja Vučković.
 
Više na sljedećoj poveznici.