Preskočite na glavni sadržaj

Ivan Šeremet / S predsjednicom na kolačima

Otvaranje izložbe Ivana Šeremeta 'S predsjednicom na kolačima', održava se danas, 8. veljače, u 20 sati, u Galeriji Greta.
vrijeme: 08.02.2016. 20,00
mjesto: Zagreb; Greta, Ilica 92
url: http://greta.hr
Ivan Šeremet multimedijalni je umjetnik čija djelatnost obuhvaća brojne žanrove, od grafike, slika, instalacija, konceptnih tiskovina, performansa, dokumentarnog filma do autorskih kustoskog oblikovanja. Živi u Slavonskom Brodu i u svom radu opservira prostor u kojem živi. To su osobna iskustva ispod kojih se javlja distancirani humor ali i poruga prema nekooperativnom okruženju.

Izlaže na tridesetak samostalnih izložbi i nizu skupnih izložbi. Autor je grafičke mape Pogled sa pjesnikom Goranom Remom i projekta Skice za melankoliju s deset autora. Kao voditelj Multimedijalnog centra Galerije umjetnina u Slavonskom Brodu prezentirao je više od stotinu suvremeih umjetnika iz regije. O njegovom radu pišu Miško Šuvaković, Zvonko Maković, Mladenka Šolman, Antun Maračić, Iva R. Janković, Ivica Župan, Vlastimir Kusik, Goran Rem, Irena Bekić, Josipa Bubaš, Ksenija Orelj, Suzana Marjanić i drugi.