natječaj

Rukotvornica – poziv na natječaj


prijava: 16.12.2013.

Franck d.d. raspisuje nagradni natječaj Rukotvornica, u kojem mogu sudjelovati sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje, u trenutku sudjelovanja, imaju 18 ili više godina. Natječaj završava 16. prosinca 2013. godine u 12:00:00 sati.

Sudionik u nagradnom natječaju 'Rukotvornica' odabire jednu od ponuđenih kategorija unutar koje će izraditi određeni kreativni predmet. Tada kreće u izradu predmeta, a proces izrade bilježi fotografijama (po koracima, minimalno tri fotografije) ili snimljenim videom. Fotografije koje Sudionici učitavaju moraju biti minimalno 500x500 pixela, ne veće od 10 MB. Ukoliko Sudionik odluči učitati video materijal, mora voditi računa da je takav materijal u skladu s pravilima YouTubea. U procesu učitavanja sadržaja od Sudionika će se tražiti da pristane na primjenu Pravila Nagradnog natječaja te da unese svoje podatke (ime, prezime, adresu te adresu elektroničke pošte). Priređivač se može služiti unesenim podacima kako bi sudioniku dostavio nagradu.

Po završetku Vremena trajanja Nagradnog natječaja stručni tročlani žiri odabrat će najkreativnije Sudionike koji osvajaju nagrade. Nagrade će se dodjeljivati i Sudionicima s najvećim brojem glasova te prvim prijavljenima.

Svaki Sudionik Nagradnog natječaja na stranici www.rukotvornica.eu unosi osobne podatke za registraciju (ime, prezime, adresu elektroničke pošte). Nakon što se prijavi za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, a tijekom Vremena trajanja Nagradnog natječaja, sudionik može započeti s učitavanjem vlastitog (slikovnog ili video) sadržaja. Potom organizator provjerava je li učitani sadržaj u skladu s pravilima nagradnog natječaja.

Po završetku Vremena trajanja Nagradnog natječaja stručni će žiri provjeriti ispravnost svih prijava te će dodijeliti nagrade najkreativnijim radovima. Prijave s najviše glasova sudionika također su u konkurenciji za nagrade, a prvih stotinu prijavljenih, neovisno o osvajanju drugih nagrada, dobivaju Franck café majicu.

Jedna osoba može prijaviti neograničeno mnogo radova, ali može osvojiti samo jednu glavnu nagradu.

Nagrade koje dodjeljuje žiri:
1. 2x poklon bon u dućanu za kreativce Hoby art u vrijednosti od 500 kuna
2. 5x poklon paketi Franck caféa

Nagrade koje se dodjeljuju prema najvećem broju glasova:1. 5x poklon paketi Franck caféa. Prvih 100 prijavljenih sudionika neovisno o drugim nagradama dobivaju Franck café majicu.

Dobitnici nagrada bit će objavljeni u roku od tjedan dana od završetka Vremena trajanja Nagradnog natječaja putem elektroničke pošte koju ostave kao kontakt adresu. Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na stranici www.rukotvornica.eu, i na Facebook stranici https://www.facebook.com/franck.cafe.

(I.P., 14.11.2013)