Preskočite na glavni sadržaj

Slika, pokret, zvuk

Projekt 'Slika, pokret, zvuk' intermedijalni je autorski projekt koji povezuje glazbu, ples i likovnu umjetnost. Izvedba će se održati u utorak, 13. listopada, u MM centru, s početkom u 21 sat te 23. listopada u Centru za kulturu i informacije Maksimir, u 19,30 sati.
vrijeme: 13.10.2015.
mjesto: Zagreb

'Slika, pokret, zvuk'
je intermedijalni, autorski, glazbeni, plesni i likovni projekt kojem je cilj povezati različite umjetnosti i prikazati  duhovnu i estetsku kolaboraciju istih, te navesti umjetnike i publiku na  promišljanje o sličnim reakcijama na sadašnjost.

Idejna autorica projekta je Tena Novak Vincek, violinistica, kompozitorica i slikarica, široj publici poznatija kao violinistica bendova alternativne  scene poput : „Tena Novak“, „Fjodor“, „Nimbus dei“, „Rokambol“ i drugih istraživačkih, glazbenih, kazališnih,  filmskih i intermedijalnih projekata.

Sudjeluju: Tena Novak Vincek (skladateljica i violinistica; scenografija), Benjamin Duran (koreograf i plesač), Ksenija Duran Krutova (asistentica koreografa i plesačica), Pavla Mikolavčić (plesačica), Miro Manojlović (video), Dina Katnić (klavir), Igor Dorotić (truba), Ljerka Končar (violončelo), Ema Abadžieva (oboa), Andrea Dizdar (flauta), Vedrana Dizdar (klarinet), Natalija Jarec (fagot)