Preskočite na glavni sadržaj

Veliko finale Karlovačko RockOff festivala

Ovog petka, 9. listopada, u zagrebačkom klubu Katran, Karlovačko RockOff festival kulminirat će velikim finalom na kojem će nastupiti Ante Cash, Gretta, The Hunting Dogs, Barbari i Judette.
vrijeme: 09.10.2015.
mjesto: Zagreb; Katran
url: https://www.facebook.com/festivalrockoff

Pred nama je stilski raznolika i zanimljiva večer koju će začiniti radiofonični alter pop zagrebačke Grette, duhoviti verseovi Ante Casha, imotskog hip-hop prvaka, nesvakidašnja kombinacija elektronike i jazza The Hunting Dogsa te alternativni pristup Barbara i Judette predvođenih karizmatičnim ženskim autoricama i vokalisticama, Barbarom Munjas i Leom Radolfi. Stručni žiri kojeg su činili Hrvoje Horvat, Jadranka Ivaniš Yaya, Damir Martinović Mrle, Ivan Dečak i Srđan Sekulović Skansi nije imao nimalo lagan zadatak odabrati pet najboljih od ukupno 17 finalista, a još će im teže biti odabrati pobjednike festivala.

Uz glavnu nagradu Karlovačko RockOffa koja, između ostalog, uključuje i nastup na velikom koncertu Vatre u Domu sportova, 23. listopada, nagrade će dodijeliti i Hrvatska glazbena unija te Hrvatsko društvo skladatelja koje je i suorganizator festivala.

Hrvoje Horvat, umjetnički direktor Karlovačko RockOffa, već sad poziva preostalih 12 finalista da se prijave i dogodine, kao i sve ostale mlade bendove koji misle da imaju ponuditi nešto novo i artistički zanimljivo. No, prije toga na rasporedu je veliko finale na kojem ćemo doznati tko je nasljednik sinjskog benda M.O.R.T. koji su lani pobijedili na prvom izdanju festivala.