Preskočite na glavni sadržaj

Novo kazališno mjesto u Zagrebu: Scena Ribnjak

Zagrebački park Ribnjak od ove sezone postat će još jedno mjesto okupljanja ljubitelja kazališne umjetnosti. Centar mladih Ribnjak otvara Scenu Ribnjak 2. i 3. listopada, u 21 sat, premijernim izvedbama predstave 'U agoniji' Miroslava Krleže, koja je nastala kao projekt glumice Nele Kocsis i glumaca Ozrena Grabarića i Darka Stazića.
vrijeme: 02.10.2015. 21 h
mjesto: Zagreb
url: http://galerijaklovic.hr/

Predstava se ističe drukčijim dramaturškim promišljanjem ovog poznatog Krležinog komada, a svojim je konceptualnim odmakom sjajan uvod u prvu kazališnu sezonu Scene Ribnjak. Nakon premijere, izvedbe su zakazane za 18., 22., 25., 29. i 30. listopada u 21 sat.

Scena Ribnjak okrenuta je umjetničkim projektima koji suvremena i klasična dramska djela predstavljaju publici na inovativan način te autorskim i multiplatformskim umjetničkim projektima koji propituju aktualne teme kroz kazališni medij.

Glumac i redatelj Nebojša Borojević, ravnatelj Centra mladih Ribnjak i umjetnički direktor Scene Ribnjak, o projektu ističe: “Želja nam je na Ribnjaku otvoriti prostor drukčijim projektima, umjetničkim istraživanjima i nezavisnoj kulturnoj sceni. Vjerujemo kako će svojim programom Scena Ribnjak već u prvoj sezoni pokazati svoje osobitosti i nametnuti se u javnom i kulturnom prostoru u našoj sredini”.

Ulaznice za predstavu uskoro će se moći kupiti na www.scenaribnjak.hr

Scenu Ribnjak možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram