predstavljanje

Počinje nova sezona Art Clubbing-a


vrijeme: 24.09.2013. 21 h
mjesto: Zagreb; Pepermint

Umjetničko-glazbeni program Art Clubbing će nakon ljetne pauze svoje otvaranje imati u zagrebačkom klubu 'Pepermint' 24. rujna, od 21 sat.

Tijekom večeri predstavit će se etablirani gosti te mladi umjetnici kroz izložbe, koncerte, modne revije, fashion cornere te DJ pratnju! Na repertoaru su: Elephant and the Moon i Dont follow the white rabbit u live akustičnoj varijanti, skupna izložba fotografkinja Ane Šesto i Karmen Poznić, revije brandova Cycle ReCycle i Second Circle. U modnom korneru svoje kreacije pokazat će Plectrude, 600toGO i Žicart, dok će za DJ pultom prisutne zabavljati DJ Marmat. Pisac i dramatičar Srđan Sandić s glumicom Marijom Šegvić čitat će dijelove iz drame (t)Umor i Vrati se i kaži zbogom. Kao posebna gošća i glazbena selektorica večeri, glumica Mirna Medaković odabrala je plesne ritmove glazbenih uspješnica 80-ih.

Art Clubbing je umjetničko-glazbeni projekt zabavnog karaktera namijenjen svim art & music znalcima, sladokuscima i onima koji to žele postati. Program je zamišljen kao spoj najrazličitijih grana umjetnosti (dizajna, fotografije, književnosti, stripa, vizualnih umjetnosti i svih ostalih umjetničkih riješenja i koncepata) mode i dobre glazbeno-koncertne podloge, te stalne i gostujuće dj postave. Cilj Art Clubbing projekta jest stvoriti platformu za druženje, povezivanje i nove suradnje za sve zainteresirane koji svoje ideje, rad ili životni put pronalaze u umjetničkom izražaju.

(R.P.B., 24.09.2013)

Tagovi: art clubbing