Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 47. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva

Nešto više od mjesec dana ostalo je do Dječje Revije koja će ove godine biti održana u Rijeci, dok su prijave za Reviju odraslih, kako se od milja zove Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, upravo započele. 
prijava: 28.09.2015
mjesto: Karlovac
url: http://www.fraktura.hr/novosti/


Ovogodišnja, 47. Revija biti će održana u Karlovcu i to od 13. do 15. studenog u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac. Revija okuplja studente, kinoklupske autore, te samostalne autore iz svih dijelova Hrvatske. U tom kontekstu ona je centralno okupljalište hrvatskog filmskog amaterizma, a uz Pulski filmski festival i najstariji je filmski festival na području Hrvatske.

Svaki klub, skupina, student ili pojedinac može na Reviju prijaviti neograničen broj ostvarenja u okviru sljedećih kategorija: igrani, dokumentarni film, animirani film, video spot i eksperimentalni film.

Mogu se prijaviti ostvarenja koja nisu bila prijavljena na ostalim državnim revijama (revijama djece i mladeži u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza, kao npr. 53. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece ili 20. Filmska revija mladeži).

Detaljnije informacije o načinu prijave možete pronaći na službenim stranicama 47. Revije. Vaše radove možete prijaviti do 28. rujna.