Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MiniArtShow by Ioana Ginghina

'MiniArtShow by Ioana Ginghina', privatna kazališna skupina za djecu koja posebnu važnost pridaje osmišljavanju neformalnih oblika obrazovanja kroz izvedbene umjetnosti, poziva na suradnju i partnerstvo. Prijave se primaju do 7. listopada 2015.
prijava: 07.10.2015
mjesto: Chicago, USA
url: http://www.chicagofilmfestival.com/
 
Sjedište ove kazališne skupine je u Bukureštu u Rumunjskoj, a djeluju već tri i pol godine. Dosad su osmislili brojne interaktivne kazališne predstave i radionice namijenjene djeci, kojima se želi ponuditi alternativa konvencionalnim oblicima obrazovanja.

Nedavno su producirali mjuzikl za djecu „Cantec pentru Tisha/ Pjesma za Tishu“, koji se bavi aktualnim društvenim problemom s kojim se djeca i roditelji danas susreću – rad u inozemstvu. Projekt je ostvaren njihovim vlastitim sredstvima, a kroz njega su stekli važno iskustvo u upravljanju projektom i okupili šaroliki tim profesionalaca. Njihov glavni cilj je ostvariti partnerstvo s profesionalcima u područjima umjetnosti (glazbe, glume, plesa), kulture, nematerijalne kulturne baštine, neformalnog obrazovanja, kao i razmjena znanja te educiranje i privlačenje šire publike kvalitetnim izvedbama. Željeli bi biti partner u projektu kojim bi se obuhvatili ciljevi i aktivnosti u gore navedenim područjima.

Zemlje: sve zemlje koje sudjeluju u programu Kreativna Europa
 
Profil: nevladine organizacije, muzeji, kazališne i plesne skupine, kulturne i obrazovne ustanove
 
Vrsta natječaja: Program Europske unije Kreativna Europa (potprogram Kultura) - Potpora europskim projektima suradnje (mali projekti suradnje)
 
Kontakt:
Ioana Ginghina
E-mail: miniartshow@yahoo.com; ioanaginghina@yahoo.com;
Tel.: +40 749 41 9999