Preskočite na glavni sadržaj

'Električni orgazam' prvi put na krovu MSU-a

Muzej suvremene umjetnosti najavljuje nastup kultnog beogradskog benda 'Električni orgazam' u sklopu Ljeta u MSU! uz Jadransko, ove subote, 18. srpnja, s početkom u 21 sat.
vrijeme: 18.07.2015. 21 h
mjesto: Zagreb; MSU, Avenija Dubrovnik 17
url: http://www.msu.hr

Ljeto u MSU-u obilježeno je time da je svaki bend koji je dosad nastupao iščupao najbolje iz sebe. Na tom su tragu i dosadašnji nastupi Orgazma povodom 35. godišnjice postojanja grupe. „Pokaži mi (Kakav je tvoj grad)“ s nešto laganijeg posljednjeg albuma iz 2010. sada uživo obara s nogu uz hard rock riffove i gitarski solo. Gile sa "Zlatnim papagajem" i dalje jednako otrovno obara snobizam, “Igra R'n'R cela Jugoslavija” i “Bejbe ti nisi tu” i dalje su neodoljivi čagerski magneti, “Ja sam težak kao konj” sada pak ima snažnu rokersku notu s gitarskim distorzijama.

Prošle subote krovom MSU-a je zagrmio Laibach te je tom prilikom počastio Zagreb pretpremijerom onoga što će u kolovozu predstaviti na povijesnom koncertu u Pjongjangu. Svoje Ljeto u MSU-u stoga okrunite koncertom Električnog orgazma u subotu 18. srpnja, za koji ulaznicu po cijeni od 79 kuna možete nabaviti putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a.

Ulaznica i ove subote vodi posjetioce u Art kino Metropolis. Ove subote pogledajte komediju „Francuskinje“, koja kroz priče 11 različitih žena opisuje sva lica francuske suvremene žene.
Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.