Preskočite na glavni sadržaj

DJ Hardwell stiže na Ultra Europe festival

Jedan od vodećih svjetskih DJ-a Hardwell bit će dio line up-a ovogodišnjeg Ultra Europe festivala koji će se na splitskom Poljudu održati od 10. do 12. srpnja, najavili su u srijedu organizatori festivala.  
vrijeme: 10.07.2015.
mjesto: Split
url: http://www.ultraeurope.com/

Radi se o izvođaču koji je drugu godinu zaredom broj jedan na svjetskoj ljestvici DJ-a, a njegov glazbeni utjecaj je izniman i priznat u globalnim razmjerima, ističu organizatori.

Samo u zadnjih nekoliko mjeseci producentske vještine tog Nizozemca koristile su najveće svjetske zvijezde poput Rihanne, Coldplaya, Ellie Goulding, 30 Second To Mars i dr. Najveći uspjeh Hardwellu do danas su donijeli hit singlovi "Spaceman", "Countdown", "Jumper" i "Apollo".

Ovogodišnji Ultra Europe festival ukupno će trajati sedam dana, od 9. do 17 srpnja, a osim u Splitu dio programa održat će se na Visu i Hvaru. Organizatori očekuju posjetu više od 150.000 ljudi.

Već je najavljeno da će na najvećem festivalu elektronske glazbe u ovom dijelu Europe nastupiti brojne zvijezde – Chemical Brothers, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell i Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Angello, Tiësto i Zeed.

Lanjski Ultra Europe potaknuo je više od 300 milijuna kuna turističke potrošnje, a tijekom festivala posjetitelji su ostvarili više od 90.000 noćenja. Ove godine, obzirom na proširena događanja i trajanje festivala, očekuje se gotovo dvostruko bolji rezultat.

Organizatori ističu da je službena Facebook stranica Ultre ostvarila dosad 500.000 lajkova. Statistike govore kako su korisnici stranice demografski podijeljeni na cijeli svijet, odnosno da su iz čak 126 zemalja, a čak 70 posto korisnika dolazi izvan granica Hrvatske. (Hina)