Preskočite na glavni sadržaj

Manipulacije objektom - radionica

U sklopu projekta Laboratorij cirkuske umjetnosti Cirkorama poziva na radionicu Manipulacije objektom, pod vodstvom Uroša Kuridže. Radionica će se održati od 1. do 7. ožujka o.g. u DZIU Medika. Broj sudionika/-ca je ograničen, a prijave se primaju do 26. veljače 2015. 
vrijeme: 01.03.2015.
prijava: 26.02.2015
mjesto: Zagreb, DZIU Medika, Pierottijeva 11

Objekt: nalazi se u vremenu i prostoru, ima svoju masu, frekvenciju i os rotacije, kreće se ili stagnira, ima boju, ima namjenu.
Kroz radionice manipulacije objektom moći ćete kontrolirati sve njegove fizičke osobine, a sve će se to začiniti emocijom i uspostavljanjem odnosa između osobe i objekta. Objekt može postati vaš prijatelj, može vas dovesti u nepriliku, može vas nasmijati, rastužiti ili sakriti se od vas…Objekt može učiniti još mnogo toga neočekivanog.

Prethodno iskustvo  nije važno za ovu radionicu, a ukoliko ga posjedujete  - ova će ga radionica nadograditi. Koncept radionice manipulacije objektom je takav da će vam omogućiti da sami otkrijete vaš odnos prema objektu bilo kada, bilo gdje i da otkrijete način kako da vi odlučujete kuda i kako će se objekt kretati, ako za tim ima potrebe. Možete uspostaviti odnos sa osnovnom žonglerskom opremom ili čak s kaputom, bananom, kompasom …vaš objekt na ovoj radionici je vaš osobni izbor.

Radionica će trajati 3 sata dnevno u poslijepodnevnim satima.
Polaznici/ce će biti naknadno obaviješteni/e o točnim satima.
Kotizacija: 200 kn

Prijave i dodatne informacije na: cirkorama@gmail.com
Najkasnije  do 26.2.2015. s naznakom “prijava za RMO”
(broj sudionika/ca ograničen je na 15)

*Projekt “Laboratorij cirkuske umjetnosti” podržan je od strane Ministarstva kulture RH i Grada Zagreba; Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.