Preskočite na glavni sadržaj

Paloma Faith u srpnju nastupa u pulskoj Areni

Britanska glazbena zvijezda Paloma Faith, koju odlikuju retro izgled, dječačka zanesenost, moćan vokal i autorski 'touch', nastupit će 14. srpnja 2015. u pulskoj Areni.
vrijeme: 14.07.2015.
mjesto: Pula; Arena
url: http://www.palomafaith.com/

Neki kažu da je Paloma Faith spoj velikih žena Amy Winehouse, Debby Harry, Mae West i Bjork, ali ona je zapravo jedinstvena baš po svemu. Ona je puno toga: pjevačica, diva, autorica, modna ikona, glumica… Paloma Faith je zvijezda današnjice! Iza sebe ima tri albuma s kojih su mnogi singlovi završili na vrhovima britanskih top lista. Njeni albumi imaju platinaste naklade, a ona sa svakom novom lansiranom pjesmom ima sve više i više poklonika!  Ako dodamo tome da je radila sa velikanima kao što su Nick Cave i Tom Waits teško da itko može osporiti njezin talent i jedinstvenost. Legendarni Paytonovac Terry Gilliam prepoznao je i njezin glumački talent pa joj je ponudio ulogu, doduše sporednu, u svojem filmu 'The Imagination of Dr. Parnassus'.

Paloma Faith je objavila debi album „Do You Want the Truth or Something Beautiful?“ 2009. godine,  koji je iznjedrio hitove "Stone Cold Sober" i "New York". Album je došao na deveto mjesto top liste u Britaniji, te je kasnije postigao duplu platinastu nakladu.

Tri godine kasnije objavljuje drugi album koji se vinuo do broja 2 britanske top liste! Na albumu su singlovi "Picking Up the Pieces" i obrada "Never Tear Us Apart" grupe INXS. Treći album „A Perfect Contradiction“ objavljen je prošle godine i do sada je to njezin najuspješniji album. Singlovi "Can't Rely on You" i "Only Love Can Hurt Like This" dosežu vrhove top lista diljem svijeta.

Ulaznice u prodaji od 23.01 u 12.00 sati na svim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr.