Preskočite na glavni sadržaj

Dani kineskoga filma na Sveučilištu u Zagrebu

Manifestacija Dani kineskog filma na Sveučilištu u Zagrebu održava se od 24. do 27. studenog u kinu Studentskoga doma 'Stjepan Radić'.
vrijeme: 24.11.2014. 16 h
mjesto: Zagreb
url: http://www.unizg.hr/

Svečano otvaranje manifestacije Dani kineskoga filma na Sveučilištu u Zagrebu, u organizaciji Veleposlanstva Narodne Republike Kine i Sveučilišta u Zagrebu, održat će se u ponedjeljak, 24. studenoga, u 16 sati, u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Svečanost će započeti pozdravnim govorima rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa i veleposlanice Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj Nj. E. Deng Ying.

Tijekom svečanosti veleposlanica će rektoru uručiti poklon zamjenice premijera Narodne Republike Kine Nj. E. Liu Yandong, koja je Sveučilište u Zagrebu posjetila u svibnju ove godine. Riječ je o zbirci knjiga na engleskom i kineskom jeziku Library of Chinese Classics.  

Program manifestacije nastavit će se projekcijom filma American Dreams in China.

Uz film American Dreams in China, koji će publici biti prikazan u utorak 25. studenoga u 18 sati, u srijedu 26. studenoga u 18 sati bit će prikazan film Falling Flowers, a u četvrtak 27. studenoga u 16 sati film Young Style.

Više pojedinosti o filmovima možete pročitati ovdje.

Izvor: Sveučilište u Zagrebu