Preskočite na glavni sadržaj

Jubilarni 10. INmusic festival

Jubilarni 10. INmusic festival
Deseto jubilarno izdanje INmusic festivala u 2015. će se prvi put održati na tri jarunska otoka; Otoku mladosti na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine.
vrijeme: 22.06.2015.
mjesto: Zagreb
url: http://www.inmusicfestival.com

Iščekivanje najvećeg glazbenog događaja u Hrvatskoj bit će obogaćeno spoznajom da INmusic festival nikada nije bio veći i spektakularniji od onoga što se sprema za 2015. godinu. Sve posjetitelje očekuje osvajanje još jednog jarunskog otoka na koji će se proširiti kamp i još jednog puni festivalski dan koji će umjesto zagrijavanja pružiti punokrvno festivalsko iskustvo glazbe i zabave.

Podsjetimo, dosad su na festivalu nastupila neka od najvećih imena u glazbenoj industriji - od Morrisseya i Franza Ferdinanda koji su bili glavni izvođači prvog izdanja festivala, do Iggy Popa & The Stoogesa, Nicka Cavea & The Bad Seedsa, Prodigyja, Mobyja, Massive Attacka, Kraftwerka, Jamiroquaija, New Ordera, Arctic Monkeysa i mnogih drugih svjetskih zvijezda...

INmusic festival održava se pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Grada Zagreba. Turistički i kulturni doprinos INmusic festivala kontinuirano raste, a 2014. godine je festival sudjelovao sa čak 15% u ukupnom broju noćenja u Zagrebu ostvarenih u lipnju. Posjetitelji INmusic festivala dolaze iz više od 50 zemalja; Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Italije, Austrije, Njemačke, Francuske, Britanije i mnogih drugih zemalja.