Preskočite na glavni sadržaj

HRT-ova emisija RECi organizira radionicu vloganja

Nova zabavno-edukativna emisija RECi, koja se već deset tjedana prikazuje na drugom programu HRT-a, namijenjena je tinejdžerima koji vlastitim video blogovima kreiraju njen sadržaj. Oni mladi koji bi htjeli sudjelovati u stvaranju sadržaja emisije, ali nisu sigurni što i kako se snimiti, mogu se prijaviti na besplatnu RECi radionicu vloganja koja se organizira u suradnji sa ZFF-om 23. studenog u kinu 'Europa', od 10 do 13 sati.
vrijeme: 23.11.2014. 10 - 13 h
mjesto: Berlin, Germany
url: http://www.berlinale.de/

Emisija je prostor u kojem mogu otvoreno progovoriti o stvarima koje ih muče ili vesele, podijeliti kako rješavaju probleme te savjetovati jedni druge.

U deset dosad prikazanih epizoda, svoje vlogove (video blogove) snimilo je 60-ak mladih vlogera, a taj broj iz dana u dan raste. Tako se na web stranici www.reci.hr može pogledati nešto više od 130 vlogova različite tematike u kojima tinejdžeri dijele svoja iskustva, savjetuju jedni druge ili se jednostavno zabavljaju snimajući razne situacije. Proces je vrlo jednostavan: svi koji žele poslati vlog registriraju se na internetskoj stranici emisije, osmisle temu i snime vlog.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem osnovnih kontakt podataka na email adresu reci@reci.hr. Radionicu će voditi vlogeri iz emisije Grga Cipek i Paula Brečak, uz pomoć voditelja emisije Jakova Ratkovića te članova ekipe Tanje Prpić, Petra Milića i Igora Babića. Svi budući vlogeri na radionici će naučiti kako odabrati i razraditi temu te kako se snimiti.

No, najvažnije od svega, na radionici će se podružiti, razmjeniti ideje i iskustva te stvoriti neka nova prijateljstva.