Preskočite na glavni sadržaj

Dvodnevni masterclass francuskog koreografa Didiera Thérona

U Zagrebačkom plesnom centru će se 20. i 21.11. održati masterclass renomiranog koreografa Didiera Thérona iz Francuske, u sklopu gostovanja njegove skupine Compagnie Didier Théron u Zagrebu. Masterclass će voditi i Thomas Guggi, njemački koreograf i umjetnički direktor koji je s Didierom Théronom surađivao na predstavi '14'. Prijave traju do 18. studenog 2014.
vrijeme: 20.11.2014.
mjesto: Vienna, Austria
url: http://foundation.generali.at/

Na masterclassu koji je isključivo plesačko-koreografski, plesači će istraživati pokrete na temelju koreografije za predstavu ''14''.

Gostovanje skupine Didier Théron organizira Hrvatski institut za pokret i ples uz potporu francusko-njemačkog kulturnog fonda, Francuskog instituta i Goethe-Instituta, u sklopu europske turneje skupine Didier Théron.

Kotizacija za radionicu je 300 kn, odnosno 200 kn za članove Hrvatskog instituta za pokret i ples / polaznike edukativnog programa Zagrebačkog plesnog centra te 150 kn za profesionalne plesače i koreografe te članove udruga UPUH i UPPU PULS, a prijave se šalju na: edukacija@plesnicentar.info.