Preskočite na glavni sadržaj

Izložba Alene Orović u Greti

Izložba Alene Orović 'Kontinuum…BorderLines…Sada…BorderLines', otvara se danas,  27.  listopada, u 20 sati, u Galeriji Greta. Izložba ostaje otvorena do 31. listopada.
vrijeme: 27.10.2014. 20,00
mjesto: Zagreb; Greta, Ilica 92
url: http://greta.hr
Uključujući različite forme i discipline umjetnosti, ova multimedijska instalacija, koja u dijelu svog sadržaja dokumentira predstavu 'BorderLines III' dance_ lab collective-a, slika mogućnosti stvaranja, oblikovanja i preoblikovanja te razvojni proces i stadije odnosno transformaciju jedne te iste ideje. Ideje KONTINUUMA. Sadržaj i konstelacije svih elemenata instalacije subliminalno uvlače konzumenta/icu u osjećaj sudionika/ce što potiče na percipiranje prožimanja svega prirodnom zakonitošću kontinuuma te općenito promišljanje neograničene kreacije čime se na suptilan način sugerira moć čovjekovog djelovanja, a što potiče i gradi samopouzdanje za akciju u smjeru ostvarivanja vlastitih snova i ciljeva te osvještava nepostojanje nemoći.

Alena Orović diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer dizajn i projektiranje odjeće, 2006. godine. Radi kao freelance kostimografkinja za film i kazalište te razne druge kreativne poslove. Suosnivačica je Udruge za realizaciju i promicanje umjetnosti multiIAKT te članica HDDa i ULUPUHa. Iza sebe ima niz izložbi. Bavi se istraživanjem glasa i pokreta te raznim formama umjetnosti.