koncert

TBF 21. i 22. prosinca u Tvornici kulture


vrijeme: 21.12.2012. - 22.12.2012.21 h
mjesto: Zagreb, Tvornica kulture/Veliki pogon, Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1

Zagrebački koncerti splitske grupe The Beat Fleet (TBF) održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak i subotu, 21. i 22. prosinca. Svaki koncert imat će drugačiju i ispremiješanu set listu pjesama, u korist najvjernije publike koja će doći na oba nastupa.

TBF u Tvornicu kulture dolaze nakon gotovo tri i pol godine tijekom kojih su zacementirali status jednog od naših najvećih bendova posljednjih nekoliko desetljeća. Popularnost grupe odavno se prelila u ostatak regije, ali i u puno veće prostore od poznatog kluba u Šubićevoj, tako da su unazad godinu dana momci rasprodali veliku dvoranu Doma sprotova, kao i privukli gotovo 15,000 ljudi na prošli doček nove godine na Britancu.

Više od tri godine prošlo je od posljednjeg njihovog klupskog ukazanja u Zagrebu, a sudeći po ogromnom rastu popularnosti, nadolazeći koncerti u Tvornici vjerojatno su posljednja prilika da ih se u Zagrebu posluša u intimnoj klupskoj varijanti za jedno duže razdoblje.

Ovi koncerti svojevrsno su i zaokruživanje priče njihovog posljednjeg studijskog albuma 'Pistaccio Metallic', koji je iznjedrio čak 4 megahita (Mater, Veseljko, Pozitivan stav i Grad spava).

Cijena ulaznica za oba koncerta u pretprodaji je 80 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, iznosit će 100 kn.

Prodajna mjesta: Tvornica kulture, Šubićeva 2 / Rockmark, Berislavićeva 13 / Aquarius CD Shop, Varšavska 13 / Aquarius CD Shop, Maksimirska 16 / Dirty old shop, Tratinska 22 / Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7 / Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 / Kino Europa Shop, Varšavska 3 / Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr.


(R.P.B., 17.12.2012)