Preskočite na glavni sadržaj

Imagine Croatia 2014 - poziv

Imagine Croatia je festival mladih glazbenika u dobi od 12 do 20 godina (pojedinci) i grupe do najviše 10 glazbenika od kojih nitko nije stariji od 20 godina. Radi se o festivalu otvorenom mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Regionalna predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju održat će se 16. studenog u Klubu hrvatskih glazbenika SAX, Zagreb. Rok za prijavu je 3. studeni 2014.
vrijeme: 16.11.2014.
prijava: 03.11.2014
mjesto: Zagreb; Sax, Palmotićeva 22/2
url: http://www.hgm.hr
 
Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima. Ove godine poseban naglasak je na autorske izvedbe, a obrade su također dobrodošle.

Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljat će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnom koncertu koji će se održati, 6. i 7. prosinca 2014., subota i nedjelja, u 18 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ostale regionalne predselekcije:
Splitsko-dalmatinska –održano
Osječko-baranjska-početak studenog
Varaždinska – sredina studenog

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu treba se prijaviti i proći predselekciju za vašu županiju (informacije o predselekcijama i načinu prijavljivanja naći ćete na www.hgm.hr).

Ukoliko se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se direktno na natječaj za finalni koncert do 9. studenog 2014., pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti stručni sud o čijoj ćete odluci dobiti odgovor iza 16. studenog 2014., tj. nakon zadnjeg koncerta u Zagrebu.

Prijava za festival mora sadržavati:
Prijavnicu
Zvučni ili video zapis barem 3 skladbe ili približno 10 minuta glazbe (Mp3,MC, CD, DVD,MD, youtube link)
Životopis izvođača/osnovni podaci o grupi (popis članova s godinama rođenja)
Fotografiju (JPG)
Kontakt: broj mobitela i mail adresa
Tehničke potrebe

Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup na međunarodnom Imagine festivalu - Imagine 2015 u Belgiji. Ostale nagrade su gostovanje na festivalu Music Direct - Imagine Sweden u Švedskoj, gostovanje na Imagine Belgium u Belgiji , Imagine France u Francuskoj , izdavanje singla , kao i još niz vrijednih nagrada koje ćemo objaviti neposredno prije finala...

Kontakt i informacije: Mira Šurjak, David Čavara
Telefon: 01/ 6111 600, 01/ 6111 579
Fax: 01 /6111 566
e-mail: imagine.croatia@gmail.com

Više o propozicijama i načinu prijavljivanja...