Preskočite na glavni sadržaj

RockOff festival u Tvornici kulture

Seriju koncerata RockOff festivala u Malom pogonu zagrebačke Tvornice ovog će petka, 3. listopada, započeti Mjuzikl, Radio Luksemburg i Silente.
vrijeme: 03.10.2014. 21 h
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.tvornicakulture.com

Nakon što su zaludili zemlju hitom „Terca na tišinu“ te oduševili publiku i kritiku svojim debitantskim albumom „Lovac na čudesa“, dubrovački Silente počeo je s pripremama za novo poglavlje benda – na RockOff-u će predstaviti novu pjesmu „Kako misliš“ koja je već započela svoj uspon na HR TOP 40. „Pjesma je prvi singl s albuma koji bi trebao biti objavljen na proljeće. Tekst je napisao Sanin, glazbu Tibor, a aranžman smo mi – Silente!“, najavljuju simpatični Dubrovčani.

„U današnje vrijeme, mnogo je teže doći do medijskog prostora, tako da hvalimo i pozdravljamo ideju HDS-a za organizacijom RockOffa“, kažu dečki iz Mjuzikla, energičnog rock trija iz Zagreba. U suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, za festival su pripremili novu pjesmu „Ti i ja“ koja će ih, najavljuju, predstaviti u nešto drukčijem svjetlu, netipičnom za njihov dosadašnji zvuk.

Radio Luksemburg dobro je poznato ime domaćoj publici, a u pauzi promocije posljednjeg albuma, za RockOff su snimili novu pjesmu „Kažeš“. „Riječ je o ljubavnoj pjesmi, malo posebnijeg teksta, a s prvim taktovima prepoznaje se naš specifičan, radioluksemburški zvuk. To nam ne smeta, dapače!“, kažu nam ovi Zagrepčani te dodaju kako se nadaju će RockOff trasirati uspjeh za pokoji band ili izvođača te se s vremenom pretvoriti u tradiciju.

Kroz narednih šest tjedana svih 18 odabranih izvođača predstavit će se mini klupskim koncertima, a festival će kulminirati finalom u Velikom pogonu Tvornice, 8. studenog, u suradnji s HTV- om. Od ovog tjedna će se na digitalnim servisima Deezeru i iTunesu naći i festivalska kompilacija „RockOff 2014.“ čije se fizičko izdanje očekuje tijekom listopada.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 30 kuna dostupne su preko sustava Entrio te na svim prodajnim mjestima Tvornice.