Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za DJ-e

HGU Podružnica 3 Rijeka i Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke raspisuju natječaj za DJ-e povodom kandidiranja Grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. Natječaj je otvoren do 15. listopada 2014., a rezultati će biti javno objavljeni 15. studenog 2014.
prijava: 15.10.2014
mjesto: Pula, Croatia
url: http://www.sanjamknjige.hr/
Grad Rijeka svojom kandidaturom želi proširiti opseg i raznolikost kulturne ponude, potaknuti pristup i sudjelovanje u kulturi, jačati kapacitete kulturnog sektora i njegove veze s drugim sektorima te povećati međunarodnu vidljivost i profil Grada. U pripremu kandidature Rijeka želi uključiti čitavu zajednicu, želi da ona bude temeljena na suradnji čitavog kulturnog sektora, ali i drugih sektora i dionika, u gradu, regiji i šire.

Ovim putem, pozivamo na uključenje sve koji se bave DJingom i koji imaju ideju kako pretočiti identitet grada u dvadesetominutni mix na zadane teme:m voda, luka, rad i manjine.

Kako?
Složite mix (ne duži od 20 minuta), dignite ga na soundcloud ili mixcloud pod nazivom 'RiEPK2020nazivmixa', dozvolite download i pošaljite nam link s kratkim opisom (dvije - tri rečenice) o tome kako vas je koncept inspirirao - na mail adresu: epk2020@rijeka.hr. Mi ćemo 'skinuti' vaše mixeve, povezati ih s fotografijama iz natječaja 'Oko kulture' i u obliku videa staviti na naš Facebook page gdje će publika moći glasati za najbolji mix. Dva DJ-a bira publika, a dva stručni žiri.

Na natječaj se mogu prijaviti svi, stariji od 18 godina. Svi žanrovi su dobrodošli. Prva 4 DJa osim slave i javne promocije očekuju i nagrade.