Preskočite na glavni sadržaj

Najavljena 10. 'Zemlja bez granica' u Osijeku

Deseta manifestacija 'Zemlja bez granica' održat će se u Osijeku od 25. do 30. kolovoza, a kao i dosadašnjih godina očekuje se velik broj sudionika na tom festivalu za mlade i najmlađe, najavila je Suzana Vargović, predsjednica Udruge 'Breza' koja je organizator manifestacije.
vrijeme: 25.08.2014.
mjesto: Cottbus, Germany
url: http://www.filmfestivalcottbus.de/

Predstavljajući program "Zemlje bez granica" na konferenciji za novinare, Vargović je istaknula kako se ovogodišnja manifestacija održava pod sloganom "Zemlja diše". Kazala je kako se na 30-tak radionica, igraonica, plesnih, glumačkih, likovnih i ostalih sadržaja očekuje najbrojnije sudjelovanje mladih do sada, jer je uloženo puno truda u organizaciju.

U programu će sudjelovati i gosti volonteri iz pet europskih zemalja (Španjolska, Njemačka, Italija, Mađarska i Slovenija), a svake godine u "Zemlji bez granica" sudjeluje više od 2000 mladih i djece, rekla je Vargović.

Osječki dogradonačelnik Vladimir Ham, istaknuo je kako je ta manifestacija "postala pravi osječki brend, koji će se odlično uklopiti u napore Grada vezano za kandidaturu za titulu europske prijestolnice kulture 2020. godine". (Hina)