Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka županija traži članove kulturnih vijeća

Zagrebačka županija uputila je, institucijama, ustanovama i udrugama iz područja umjetnosti i kulture te samostalnim umjetnicima, Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije. Rok za podnošenje prijedloga je 30. rujna 2014.
prijava: 30.09.2014
mjesto: Moscow, Russia
url: http://www.etnofilm.com/

Javnim pozivom odlučit će se o novom sazivu Kulturnog vijeća za kulturno i umjetničko stvaralaštvo i Kulturnog vijeća za folklor i tradicijsku kulturu, s obzirom na to da sadašnjim članovima vijeća četverogodišnji mandat ističe krajem ove godine.
 
Za članove navedenih kulturnih vijeća mogu se predlagati kulturni djelatnici, umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarivanju ciljeva zbog kojih su vijeća osnovana.
 
Iz Zagrebačke županije mole sve zainteresirane da podnesu pisane i obrazložene prijedloge članova, sa životopisom kandidata, dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva te podacima o prebivalištu, telefonskom broju i e-mail adresi kandidata, na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, 10000 Zagreb, Ivana Lučića 2a, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Prijedlozi kandidata za imenovanje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije“.