natječaj

Velesajam kulture #9 - poziv


vrijeme: 13.11.2012. - 16.11.2012.
prijava: 22.11.2012.

Deveto izdanje Velesajma kulture, tradicionalne manifestacije Kulture promjene Studentskog centra koja na kraju svake godine predstavlja autorske radove iz svih područja umjetnosti, ali i znanosti, održava se u svim prostorima Studentskog centra u Zagrebu, od 13. do 16. prosinca 2012. Ulaz na sve programe je besplatan, a rok za prijavu je 22. studenog 2012. u ponoć.

Cilj je i dalje raznovrsnim i bogatim kulturnim programom promovirati autorski rad širokog kruga sudionika u području umjetnosti - kazalište, performans, ples, film, književnost, likovna i glazbena umjetnost, dizajn, moda - ali i različite vještine i znanja. Bez tematskog ograničenja pozivamo stoga sve kreativce, likovnjake, kazalištarce, performere, muzičare, filmaše, fotografe, dizajnere, kulturne menadžere, kustose, eksperimentatore i entuzijaste da se prijave sa svojim predstavama, performansima, izložbama, instalacijama, koncertima, diskusijama, predavanjima, radionicama, idejama i projektima na Natječaj 9. Velesajma kulture.

Pokažite što znate i umijete, kako mislite i čime se bavite u samom centru Zagreba, u povijesnom kompleksu Studentskog centra.

Prijava za sudjelovanje mora sadržavati:
- kratak opis projekta / programa;
- kratku biografiju autora /sudionika projekta;
- video zapis, audio zapis, vizual, izvadak iz elaborata ili skicu (ovisno o tipu projekta);
- kontakt.

Prijave šaljite do 22. studenog 2012. u ponoć:
- mailom: kultura@sczg.hr (s naznakom: Za Velesajam kulture);
- poštom: Studentski centar, Ured kulture, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb (s naznakom: Za Velesajam kulture).

(I.P., 08.11.2012)