natječaj, festival

Natječaj za prijavu amaterskih filmova


prijava: 16.11.2012.
organizator: Udruga M:A:K

Udruga M:A:K, Mladi Akcija i Kultura, iz Koprivnice raspisuje natječaj za prijavu amaterskih filmova u trajanju od 7 sekundi do 17 minuta. Rok prijave je 16. studeni 2012. u ponoć.

Tema filma je slobodna i ovisi o autoru. Svi koji se amaterski bavite sedmom umjetnošću, prijavite filmove za drugi Mak Film Festival u suradnji s međunarodnim filmskim festivalom Averøy u Norveškoj.

Filmove će ocijeniti stručni žiri, a najboljih deset ostvarenja bit će prikazani na Međunarodnom filmskom festivalu Averøy u Norveškoj i Mak Film Festivalu 2 u Koprivnici. Stoga molimo autore da filmove pošalju s engleskim titlovima.

Mak Film Festival 2 ove godine ima međunarodni karakter i filmovi mladih općine Averøy prikazat će se na Mak Film Festivalu 2, uz filmove produkcije Factum, KRAF te projekciju hrvatskog kandidata za Oscara 'Ljudožder vegetarijanac' gdina Branka Schmidta.

Jedan autor može prijaviti samo jedan film, a nakon odabira, film se ne može povući. Slanjem filma autor pristaje da se njegovo djelo prikazuje na Međunarodnom filmskom festivalu Averøy u Norveškoj. Filmovi neprimjerenog sadržaja, koji promiču netoleranciju i govor mržnje, ne ulaze u konkurenciju.

Filmove sa Vašom kratkom biografijom šaljite na mail udruge: makulture@gmail.com i na DVD-u poštom na:
Udruga MAK
Hrvatske državnosti 10
48 000 Koprivnica

(I.P., 05.11.2012)