obavijest

Koncert Depeche Modea ipak na stadionu Maksimir


vrijeme: 23.05.2013.
mjesto: Zagreb; Stadion Maksimir

Iako je bilo najavljeno da će se zagrebački koncert grupe Depeche Mode održati 23. svibnja 2013. na Hipodromu, njihov menadžment ipak se odlučio za stadion Maksimir, izvijestio je organizator zagrebačkog koncerta Adria Entertainment.

Budući da su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione, menadžment benda donio je odluku da i zagrebački koncert 23. svibnja 2013. bude na stadionu.

Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona Maksimir, te je u prodaji samo zapadna tribina gore i dolje, travnjak i fan pit. Kapacitet stadiona bit će smanjen na 25.000 posjetitelja.

Ulaznice za koncert su u prodaji od danas na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Članovi britanskog elektro-pop benda Depeche Mode novu turneju u 2013. godini, u sklopu koje će 23. svibnja ponovo posjetiti Zagreb, najavili su u utorak na tiskovnoj konferenciji u Parizu

Bit će to četvrti nastup Depeche Modea u Zagrebu, nakon 2001., 2006. (oba puta u Domu sportova) i 2010. (Arena), ali prvi na otvorenom.

Depeche Mode će na turneji promovirati novi studijski album koji će biti objavljen na proljeće.

Turneja počinje u Tel Avivu 7. svibnja i odmah seli u Europu, a prije Zagreba bend će nastupiti u Grčkoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Turskoj, Srbiji i Mađarskoj. Do završetka europskog dijela turneje, 29. srpnja u Minsku, Depeche Mode će na kontinentu odsvirati više od 30 koncerata. (Hina)

(R.P.B., 26.10.2012)