natječaj, festival

Muvi Mobile Festival - poziv


prijava: 20.11.2012.
organizator: Muzejski dokumentacijski centar

Muvi Mobile Festival poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje. Filmove snimljene mobitelom, na temu muzeja, muzealca, muzejskih predmeta... potrebno je poslati do 20. studenog 2012.

Žiri će odabrati najbolje filmove koji će se objaviti na Muvi Mobile Festival kanalu, a sudionike na vrijeme obavijestiti i nagraditi.

Pred nama je uskoro četvrta manifestacija MUVI 04: muzeji-video-film. MUVI je istraživački projekt čiji je cilj kroz aktivnu organizaciju događanja, prikazivačkog programa, predavanja, susreta s filmskim i video autorima i muzealcima te objavljivanjem publikacija pridonositi stvaranju kreativne atmosfere prepoznavanja i korištenja video/filmskog medija u muzejima.

Pored već isprobanog koncepta prikazivačkog i radioničkog tipa koji namjeravamo primijeniti i na MUVI 04, kao novost u ovogodišnjem programu moći ćemo pogledati mini festival filmova snimljenih mobitelom Muvi Mobile Festival.

Uvjeti za prijavu:
- prilog snimljen mobitelom najviše do tri minute trajanja;
- prilog pošaljite na DVD-u (MDC, za Muvi Mobile Festival, Ilica 44, Zagreb) ili nam možete poslati link uploadanog filma (YouTube, Vimeo) na email: ldrazin@mdc.hr
- podatke o filmu: naslov, podaci o autoru, kratki opis;
- sudjelovati mogu svi.

Osoba za kontakt:
Lada Dražin-Trbuljak
e-mail: ldrazin@mdc.hr
tel. 01/4847-897
faks 01/4847-913

(I.P., 22.10.2012)