Preskočite na glavni sadržaj

Jubilarni 10. Cabaret u Hramu

U prostorima splitske udruge Kulturna alternativa mladih - Hram u nedjelju, 4. svibnja, s početkom u 21 sat, održat će se jubilarni,10. Cabaret, na kojem će gostovati mladi talentirani glumci i performeri iz škole uličnoga kazališta ŠUGLA iz Slovenije (skraćeno od Šola uličnega gledališča).
vrijeme: 04.05.2014. 21 h
mjesto: Split; Kam - HRAM, Centar Novog cirkusa, Ulica slobode 28
url: http://www.kam-hram.com/cabaret/10-jubilarni-cabaret/
 
U suradnji s voditeljima cirkuskih vještina iz Kam - HRAMA prethodnih dana, ŠUGLA će prezentirati svoje vještine i znanja kroz scenske izvedbe.

Naime, radi se o otvorenim večerima performansa koje su namijenjene svim zainteresiranim mladim talentiranim izvedbenim umjetnicima. Bilo da se radi o glumi, plesu, glazbi, cirkusu, recitaciji ili bilo kojem drugom talentu, znanju ili vještini, dobrodošli su svi mladi (i oni stariji) kreativci prezentirati svoju točku u trajanju do 10 min pred publikom za što inače nemaju priliku. Prijave su otvorene zaključno s 2. svibnja na br. mob: 099 855 8807 ili na kamhram@gmail.com.

Večeri Cabareta su otvorene i besplatne za sve građane lokalne i šire zajednice s namjerom da se ponudi nešto drugačiji, inovativan i besplatan kulturni sadržaj koji se odvija kontinuirano već 10. put i to u danu kada je najmanja ponuda sadržaja u gradu - svake prve nedjelje u mjesecu.