Preskočite na glavni sadržaj

Literarno – likovni natječaj na temu Uskrsa

Gradska knjižnica Kaštela raspisuje literarno - likovni natječaj na temu Uskrsa i uskršnjih običaja, pod naslovom 'Radost uskrsnuća'. Natječaj je otvoren do 12. travnja 2014. godine, a u istome mogu sudjelovati djeca i odrasli s prebivalištem na području Splitsko-dalmatinske županije.
prijava: 12.04.2014
mjesto: Brussels
url: http://ec.europa.eu/
Nagrade za najbolje radove bit će dodjeljivane po kategorijama (predškolci, od 1. do 4. i od 5. do 8. razreda osnovne škole, srednja škola i odrasli).

Literarni radovi poslani na natječaj (pjesme, priče, crtice, anegdote, putopisi, eseji) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte natjecajuskrs@gmail.com, dok se pojedinačni i grupni likovni radovi mogu donijeti u jedan od šest odjela Gradske knjižnice Kaštela za vrijeme radnog vremena ili se mogu poslati poštom na adresu:
Gradska knjižnica Kaštela
(za natječaj 'Radost uskrsnuća 2014.')
Trg palih za domovinu 1
21212 Kaštel Sućurac

Uz radove treba priložiti: ime i prezime, godinu rođenja, razred i naziv osnovne ili srednje škole ili dječjeg vrtića koje dijete polazi, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela/telefona, te potpis roditelja (za djecu), adresu stanovanja, broj telefona/mobitela i e-mail adresu.

Povjerenstvo će odabrati najuspješnije radove u svim kategorijama, a popis nagrađenih bit će objavljen na Internet stranici Gradske knjižnice Kaštela i na Facebook stranici GKK nekoliko dana prije završnog događanja 'Uskrs u Gradskoj knjižnici Kaštela 2014.', na kojemu će nagrađeni autori i njihovi mentori biti javno predstavljeni.

Najbolji radovi bit će nagrađeni knjigama sponzora, poklon paketima tvrtke Interspar Kaštela i ostalim nagradama. Radovi poslani na natječaj se ne vraćaju, a za objavljene radove se ne plaća honorar.