Preskočite na glavni sadržaj

9. KRADU

Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, koja će se održati od 13. do 16. ožujka, predstavit će deset predstava, od kojih će sedam biti premijerno izvedeno i njihovu režiju potpisuju studenti Akademije, dok su ostale tri reprize ispitnih produkcija. Ulaz na sva događanja je besplatan!
vrijeme: 13.03.2014.
mjesto: BanjaLuka, Bosnia and Herzegovina
url: http://kratkofil.org/

Publika će u četiri dana Revije imati priliku premijerno vidjeti Dva pečena jaja. Na oko (režija: Lea Anastazija Fleger), Ni tu ni tamo (režija: Arija Rizvić), Ovo je samo privremeno (režija: Tamara Damjanović), Gospoda Glembajevi (režija: Paolo Tišljarić), Pa može se i tako reći (režija: Lovro Krsnik), Sva lica Kim Jong-una (režija: Ivan Penović) te Uže (režija: Ivana Vuković i Vid Hribar). Komedija V. (režija: Morana Novosel), Ukroćena goropadnica (klasa Aide Bukvić) i Komšiluk naglavačke (klasa Želimira Mesarića) ispitne su produkcije koje će reprizno biti izvedene na sceni ADU. KRADU već deveti put organiziraju studenti Produkcije, dok su za umjetnički dio zaduženi studenti Dramaturgije, Kazališne režije i radiofonije, a sve uloge tumače sadašnji i bivši studenti Glume.

I ove su godine za vizualni identitet Revije zaduženi studenti Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a za vrijeme trajanja KRADU u prostorima Akademije bit će izloženi i plakati predstava, autorski rad studenata Dizajna.