Preskočite na glavni sadržaj

Uskoro počinje 188. Samoborski fašnik

Ovogodišnje izdanje Samoborskog fašnika počinje 21. veljače i traje sve do 4. ožujka. Pod sloganom 'Imamo vizu, skurimo krizu' Princ Fašnik, Sraka, Sudec i Fiškal ponudit će fašnička rješenja za problem nezaposlenosti i ostale tekuće probleme koji tište ovaj napaćeni hrvatski narod.
vrijeme: 21.02.2014.
mjesto: Samobor
url: http://www.fasnik.com/

Bogat program i brojne zanimacije za najmlađe i odrasle predviđene su u dane vikenda (21. – 23. veljače i 28. veljače – 2. ožujka) i pokladni utorak (4. ožujka) na pet lokacija oko gradskog centra te na klizalištu u bivšoj vojarni. Očekuje se sudjelovanje 3300 maskirane djece iz škola i vrtića, 800 članova mjesnih odbora i njihovih alegorijskih kola te oko 1000 sudionika karnevalskih skupina iz cijele Hrvatske. Ove godine u većem broju dolaze i maskirane skupine iz Slovenije čime 188. Samoborski fašnik potvrđuje ugled u Europskoj uniji!

Sve maskirane posjetitelje očekuje zabavni program na središnjoj pozornici uz poznata glazbena i komičarska imena, program uličnih zabavljača, tabore mjesnih odbora i KUD-ova te poseban program za mlade, radionice za djecu, kao i brojna druga događanja, iznenađenja i nagradne igre. U danima Fašničke Republike i samoborski ugostitelji svoju su ponudu
obogatili specijalnim fašničkim programima, a njihov obilazak također će biti posebno nagrađen.

Sve informacije o Fašniku mogu se naći na www.fasnik.com te aktualnim društvenim mrežama, a po prvi put i na prvoj društvenoj mreži za potrošače Yoomloo, gdje će se u brojnim nagradnim igrama moći i dodatno povezati sa Samoborskim fašnikom.

Program 188. Samoborskog fašnika