Preskočite na glavni sadržaj

Rezidencijalni program u Kaunasu

Pozivaju se vizualni umjetnici da se do 31. siječnja prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu u Kaunasu, Litva.
vrijeme: 10.05.2014.
prijava: 31.01.2014
mjesto: Kaunas, Litva
url: http://www.lalawyersphil.org/
Hrvatsko društvo likovnih umjetnika je u prosincu prošle godine postao partner u CreArt projektu, čime je Zagreb postao peti grad partner projekta. CreArt projekt financiran od europskih fondova, diljem Europe povezuje kulturne institucije, udruge, organizacije, grupe i sve zainteresirane za sudjelovanje i unaprjeđivanje kulture u Europi. Partneri projekta organiziraju brojne sastanke, različite edukativne programe, razmjene umjetnika, izložbi i radionice kao bi raspravljali o problemima s  kojima se suvremena umjetnost, umjetnici, ali i kulturna publika danas u Europi susreće.

Na samom početku suradnje, Zagrebu kao novom partneru omogućeno je sudjelovanje na tekućim natječajima. Umjetnici iz Zagreba (oni koji su rođeni u Zagrebu, te oni koji žive u Zagrebu) mogu se prijaviti se na natječaj za rezidencijalni program Kaunasu (Litva).

Dvomjesečni boravak u Kaunasu (10. svibnja – 10. srpnja 2014.) podrazumijeva plaćene putne troškove, smještaj, te atelje.

Više

Prijavnica