Preskočite na glavni sadržaj

Koncertna promocija novog albuma Igora Geržine

Jazz saksofonist i skladatelj Igor Geržina predstavlja svoj četvrti samostalni album 'One Click World' u zagrebačkom klubu Sax! u srijedu, 11. prosinca, s početkom u 21 sat. Ulaz na koncert je slobodan!
vrijeme: 11.12.2013. 21 h
mjesto: Zagreb, Klub Sax, Palmotićeva 22/2
url: http://www.igorgerzina.com/

Njegov prethodni album „Metropolis" uvrstio se među vodeće albume na globalnoj smooth jazz sceni za 2012. godinu, a u manje od šest mjeseci osvojio je radijski eter na čak tri kontinenta. O uspjehu Igora Geržine najbolje svjedoče brojni intervjui na američkim radio postajama i recenzije na portalima poput američkog Smooth Jazz Ride i britanskog Smooth Jazz Therapy.

S novim albumom „One Click World“ Geržina je ponovno u pohodu na radijski eter, a isti će biti predstavljen i na svjetskom glazbenom eventu „Lemonade Weekend 2.0“ koji će se održati u ožujku 2014. godine u Hollywoodu. Kao najavu za novi album, Igor Geržina predstavio je i video spot za singl „Counting Stars“, instrumentalnu obradu popularnog hita sastava OneRepublic.


 
Na albumu „One Click World“ sudjeluju renomirani hrvatski glazbenici: Maasej Kovačević, Marko Lazarić, Zvonimir Bučević, Jurica Leikauff, Goran Kovačić, Alen Svetopetrić, Antonio Geček, Mario Bočić, Miron Hauser i Damir Horvat.

Igoru i njegovom sastavu „Igor Geržina Sax Lounge Ensemble“, koji je za ovu priliku pojačan brass sekcijom, tijekom večeri na pozornici pridružit će se gosti koji su obogatili ovu glazbenu poslasticu: gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo te pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti Mirza Tetarić, poznat hrvatskoj publici po suradnji s vokalnim ansamblom XL i producentima house glazbe, također često izvođenima u inozemstvu.